Categorii
Acasa
Personalizare
Despre noi
+
Categorii
Creator USB
XMAS
COVID-19
Noutati
Eco-friendly
USB
+
Instrumente de scris
+
Powerbank
ACCESORI MOBIL
Birou
+
Ceasuri
SMART
+
Calatorii
Timp liber
Casa
+
Genti
Scule si unelte
Brelocuri
Wellness
+
Prosoape
Textile
+
Aladdin
Silicon Power
Stanley
Victorinox
Wenger
 • Declaratie legală
 

Declaratie legală

Declaratie legala si conditii de folosire al site-ului

 1. Termeni si conditii

1.1 Prestatorul de servicii: proprietarul si operatorul site-urilor web (in cele ce urmeaza: site) este Easy Gifts Kft (inregistrat cu CUI 01-09-887398, sediul: 1135 Budapest, Szent László út 71., Ungaria), denumita in cele ce urmeaza: Prestator.

1.2 Utilizatorul: conditia utilizarii site-ului este, ca Utilizatorul sa citeasca si sa accepte in prealabil prezentul document. Utilizatorul, prin accesarea site-ului afirma ca a citit prezentul document, si accepta conditiile prezentate in acesta. Conditiile prezentate sunt obligatorii pentru utilizatorii site-ului.

 1.3 Site-ul: toate paginile web inregistrate si operate de prestator intra sub incidenta conditiilor prezentate. Site-ul web poate fi folosit de oricine care accepata conditiile prezentate, in specialwww.easygifts.ro si www.its-easy-now.ro. Prestatorul poate cere inregistrare prealabila la accesarea unor servicii care apar pe site, mai ales la webshop.

 1. Conditii de folosire a site-ului
 • utilizatorul poate folosi linkuri catre site-urile prestatorului, dar modul si volumul de folosire nu poate incalca prevederile articolului 3
 • utilizatorul nu este indreptatit sa foloseasca cadruri tip „frame” in jurul continutului site-ului
 • este interzisa publicarea informatiilor false ceea ce priveste colaborarea  cu prestatorul
 • nu este indreptatit sa furnizeze informatii false despre produsele si serviciile prestaorului
 • este posibil  folosirea logoului si marcilor inregistrate al prestatorului dar numai dupa consimtamantul prealabil al acestuia.  
 • sunt interzise continuturile insultatoare
 1. Continutul si drepturile de proprietate intelectuala

Site-ul prestatorului , aspectul, redactarea continutul, si cuprinsul propriu zis intra sub protectia drepturilor de autor.(mai departe Continut). Dreptul de autor ii revine prestatorului, de aceea Prestatorul este indreptatit sa dea autorizare catre alti utilizatori. Este interzisa  publicarea continutului site-ului  precum si copierea sau republicarea, distribuirea, stocarea de informatii fara autorizarea scrisa a Prestatorului. Totodata este interzisa  crearea sau prelucrarea materialelor, lucrarilor bazate pe Continut. Se intelege crearea sau distribuirea fara acordul prestatorului in special al tipurilor de litere, link-urilor, wallpaperelor, screensaverelor, textelor, pozelor, graficilor, logourilor,fotografiilor, sunetelor si ale materialelor video. 

Pentru utilizarea in scopuri comerciale trebuie aprobarea prealabila a Prestatorului.  Utilizatorul trebuie sa respecte toate drepturile de autor si toate celelalte drepturi legate de Continut. Prestatorul poate modifica, apdata sau sa anula o parte sau tot Continutul fara notificare prealabila.

Incalcarea drepturilor de autor poate atrage dupa sine consecinte penale (in baza legii LXXVI 94§ si Btk 329/A)

 1. Responsabilitatile prestatorului

Prestatorul nu poate fi raspunzator pentru punctualitatea continutului,- dat fiind faptul ca pot fi schimbari fara voia prestatorului-   dar va face tot posibilul ca continutul sa fie pastrat in conditii bune.

Utilizatorul poate folosi site-ul pe propria raspundere, dar nu isi asuma responsabilitatea in cazul erorilor Continutului precum si in cazul continulului incorect sau incoplet.

Prestatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru link-uri puse pe terti pe site-ul lui, si nu garanteaza siguranta  si daunele provocate de folosirea acestor linkuri. Utilizatorul accepta ca Prestatorul nu este responsabil pentru daunele provocate in calculatorul utilizatorului de virusuri, pierderi de date, si nici pentru eventualele probleme ivite  din accesarea ilegala a altor calculatoare sau sisteme.

 1. Protectia si siguranta site-ului

Utilizatorul nu poate incalca siguranta site-ului, in special cu privire la urmatoarele:

 • nu este permisa accesarea informatiilor  care nu sunt destinate utilizatorului sau accesarea sau folosirea serverului la care utilizatorul nu este indreptatit
 • este interzisa analiza vulnerabilitati sistemului sau a retelei, spionarea sau testarea acestora, sau incalcarea sigurantei sistemului sau al sistemului de verificare al drepturilor de utilizator fara acordul prealabil al Prestatorului
 • este interzisa incercarea de a interveni  in serviciile oferite pentru Client, host sau retea, este interzisa deranjarea acestora ( este interzisa amplasarea virusilor pe site, supraincarcarea saitului [overloading], „inundarea” acestuia [flooding], spamming-ul sau bombardarea saitului cu scrisori electronice [mailbombing] sau „crashing”-ul acestuia;
 • este interzisa trimiterea e-mailurilor nedorite, inclusiv propagarea sau reclama oricaror produse sau servicii
 1. Modificarea conditiilor de prestare

Prestatorul poate modifica oricand conditiile  de prestare. Utilizatorul cu inregistrarea din punctul 3 isi ia in considerare si accepta conditiile de prestare inclusiv cu privire la modificarea conditiilor.

 1. Conditii de inregistrare

In cazul in care site-urile administrate de Prestator sau serviciile care pot fi accesate de acolo necesita inregistrare  utilizatorul-cu completarea formularului de inregistrare –isi ia in considerare si accepta termenii si conditiile impuse de prestator. Utilizatorul isi da acorul ca datele personale sa fie administrate de Prestator.

Cu completarea formularului de inregistrare, Clientul isi da acordul pentru administrarea datelor personale de catre Prestator in scopurile specificate in prezentul document. Utilizatorul afirma ca accepta conditiile de inregistrare si folosire a site-ului. Utilizatorul poate decide ca peste datele necesare inregistrarii ce fel de date le furnizeaza Prestaorului. Utilizatorul prin inregistrare isi acordul ca datele furnizate la inregistrare sa fie stocate si administrate de Prestator. Furnizarea de date intotdeauna este voluntara.

Utilizatorul are obligatia ca la inregistrare si la completarea formularului sa furnizeze informatii corecte si precise. Totodata este obligat sa furnizeze catre Prestator informatii noi la schimbarea datelor (sa actualizaze datele in caz de nevoie)

In cazul in care se adevereste ca utilizatorul a furnizat informatii incorecte, nereale, incomplete Prestaorul are dreptul de a suspenda accesarea site-ului.

Prestatorul este indreptatit sa suspende oricand accesul utilizatorului la site cand constata ca au fost incalcate prevederile si conditiile prezentului document sau oricarei legi referitoare la servicii.

 1. Prevederi legale si cadrul juridic

La redactarea prezentului document Prestatorul a actionat conform legilor Statului Maghiar, si toate intrebarile care nu apar  in prezentul document vor fi solutionate conform legilor in vigoare din  Ungaria. In situatia in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare  exclusiv  tribunalelor din Ungaria.

 1. Renuntare/anulare la comanda predata *

In cazul comenzilor pentru produsele care intra in categoria produse textile si branduri  nu putem accepta renunter la comanda predata.

In caz produselor din gama produse promotionale import propriu Easy Gifts se va percepe un cost de 15%  din valoarea produselor la care se renuntate, Acest cost reprezinta si despagubeste cheltuielile Prestatorului cu marfa la care se renunta.

In cazul produselor deja branduite nu putem accepta renuntare la comanda!

 

*Modificari conditii returnare/anulare – 19 martie 2020!

Inaintea predarii comenzii te rugam sa ai in vedere ca pandemia de Corona virus poate provoca dificultati neasteptate in diferite domenii, cum ar fi  renuntatea sau anularea numeroaselor evenimente, intarzieri de livrare a marfii comandate, razgandirea cumparatorului dat fiind situatia creata in privinta comenzii si multi alti factori asemanatori.

Ca si modificare introdusa in cazul anularii comenzii deja predate si procesate de catre Prestator te rugam sa iei in considerare ca dupa confirmarea comenzii, nu vom putea accepta anularea acesteia.

 

 

Easy Gifts