Categorii
Acasa
Personalizare
Despre noi
+
Categorii
Creator USB
XMAS
COVID-19
Noutati
Eco-friendly
USB
+
Instrumente de scris
+
Powerbank
ACCESORI MOBIL
Birou
+
Ceasuri
SMART
+
Calatorii
Timp liber
Casa
+
Genti
Scule si unelte
Brelocuri
Wellness
+
Prosoape
Textile
+
Aladdin
Silicon Power
Stanley
Victorinox
Wenger
  • Despre noi
 

Informartii generale Easy Gifts

 

Easy Gifts este un importator de produse promotionale cu sediul si depozitul central situat in Nürnberg, Germania. Depozitul regional se afla in Ungaria unde avem un stoc asa numit „tampon”, prin care putem onora comenzile standard ale clientiolor din Ungaria si din tarile care apartin office-ului din Budapesta (asa cum este si Romania).

Depozitul din Budapesta onoreaza 75% din comenzile clientilor nostrii. In cazul in care produsul, cantitatea dorita nu se regaseste pe stocul din Budapesta, atunci vom aduce din stocul central din Germania (dar marfa va trece prin depozitul din Budapesta).

Se poate comanda orice cantitate, deoarece nu exista o limita minima impusa la comandarea produselor.

Termen de livrare pentru produsele promotionale: 

- Termenul standard de livrare din Nürnberg: cca. 5 zile (EXW Budapesta)

- Termenul de livrare din Budapesta: cca. 2-3 zile

 

Termenul de livrare difera la textile:

Daca comanda se face de pe stocul local atunci termenul de livrare va fi de cca. 3-5 zile (ramane sa va confirmam termenul exact), de pe stocul international in cca. 10-12 zile.

Garantie: pentru formularea plangerilor sau reclamatiilor aveti la dispozitie 8 zile. Daca plangere Dvs. este intemeiata, atunci le vom schimba produsele (doar in cazul in care nu sunt personalizate) sau va onoram pe alta cale paguba  produsa. Dupa cele 8 zile in mod normal nu primim si nu onoram plangeri, cereri de despagubiri, dar vom incerca sa fim cat mai flexibili.

Incoterms:      

EXW – daca se ia marfa din Budapesta

DAP – daca se trimite marfa la adresa Dvs.

Portalul nostru neutru www.its-easy-now.eu va sta la dispozitie 24/24 in limba romana cu multiple posibilitati de filtrare, prin care puteti alege produsul dorit. Mai mult, acest portal fiind unul neutru, puteti sa-l folositi ca pe propriul Dvs portal de vanzari. Tot aici puteti vizualiza stocul nostru actual din Budapesta (stoc local) si Nürnberg (stoc international).

Pe site-ul http://www.easytextile.eu/ puteti regasi produsele textile distribuite de noi.

 

Condiţii de transport: livrare DAP la comenzile de peste 200 EUR sunt gratuite, sub 200 de EUR costul livrarii este de 8 EUR. In cazul mostrelor costul livrarii va fi de 8 EUR.

 

La comenzile de textile, in cazul in care factura depaseste 350 EUR atunci livrarea va fi gratuita, in caz contrar se va plati suma de 8 EUR/carton.

Cost palet: 5 EUR/palet.

Contact:

Ramona Kis - rkis@easygifts.hu

Ervin Kocsis - ekocsis@easygifts.huEasy Gifts